Νέα Παρουσιάσεις

Τα νέα από την Διεθνή Εκθεση της Νυρεμβέργης – 2

Marklin:

Θα βρείτε πολλές φωτο από τα νέα της Marklin για το 2023 στο διαδίκτυο. Εξαιρετική εντύπωση μας εκαναν τα βαγόνια της CIWL, που αγγίζουν την ποιότητα αντίστοιχων μοντέλων της LS Models. Η Marklin τα προσφέρει με έτοιμο εγκατεστημένο φωτισμό, ενώ προσφέρονται και για δίγραμμο σύστημα από την Trix.

Retro Modelling?? Οσοι γνωρίζουν καλά το eRail, ξέρουν τα πάθη μας που εκτός της αγάπης για τη λεπτομέρεια και το σιδηροδρομικό μοντελισμό έχουμε μια ιδιαίτερη έξη σε παλαιότερα μοντέλα και παιχνίδια, αυτά που στα παιδικά μας χρόνια μας έκαναν να λατρέψουμε τον τρενομοντελισμό και τον σιδηροδρομικό μοντελισμό. Η Μαμά Marklin φαίνεται να μας ακούει (εμάς και χιλιάδες μάλλον άλλους πελάτες της!) και παράγει κάθε χρόνο όλο και περισσότερα μοντέλα από την χρυσή εποχή. Η Ολλανδική 1100 σε μπλε, με τον μεταλλικό συρμό IC σε κόκκινο μπεζ αποτέλεσαν highlight και είναι βέβαιο ότι θα γίνουν ανάρπαστα.

Το περίπτερο φέτος κοσμούσε μια υπέροχη μακέτα Ζ που δείχνει το μέγεθος της λεπτομέρειας και την υψηλή λειτουργικότητα στον μικρότερο χώρο.
Το καλύτερο παιχνίδι, και ο βατήρας για να μπει ένα παιδί στη μαγεία του μοντελισμού των τραίνων. Η γκάμα του my World συνεχώς αυξάνεται με νέα set και παρελκόμενα. Ψηφιακά ελεγχόμενοι συρμοί και τα πάντα λειτουργικά, σύμφωνα με την παράδοση της Marklin.
Η χιονισμένη μακέτα Η0 έδειχνε σαφώς την ποιότητα Marklin αφού οι δύο Hobby συρμοί έκαναν κυριολεκτικά εκατοντάδες γύρους μέχρι το τέλος της ημέρας.
Η Ελβετική 6/6 μας έρχεται από παλιά, προφανώς αναβαθμισνένη λειτουργικά και επιτέλους χωρίς φιμέ τζάμια καμπίνας.
Η Αυστριακή 44 είναι όπως και η Γερμανική, ένα αριστούργημα από κάθε άποψη.
Προτιμήσαμε να φωτογραφήσουμε την Airport Express έκδοση της Ολλανδικής ‘φάλαινας’. Οπως και νά’χει, ένα εξαιρετικό και διαφορετικό μοντέλο.
Πανέμορφο και υπό κλίμακα το Ελβετικό IC RABe 501 San Gottardo. Οπως όλα τα νέα μοντέλα της εταιρίας, παράγεται και αυτό σε Trix – δίγραμμη έκδοση.
Κούκλες οι δίδυμες, έρχονται set!
Αυστριακή 1020, upgraded.
Βαυαρική S3/6 με συρμό εποχής.
Diesel ή ηλεκτρική; Η νέα dual mode Vectron 249 από τη Marklin είναι εντυπωσιακή με τις see-through γρίλιες της και τον φωτισμό μηχανοστασίου.

Ιταλική σκευοφόρος, από τα παλιά.

 

Ιταλική επιβατάμαξα 2ας θέσεως, από τα παλιά.

Η Ολλανδική 1100, με νέο νούμερο 1114, μας έρχεται από το 50 και ξυπνάει συναισθήματα..

 

Σχετικά άρθρα