Αγαπητοί αναγνώστες,
Το eRail-Times είναι το πρώτο διαδικτυακό περιοδικό στην Ελλάδα που ασχολείται αποκλειστικά με τον σιδηροδρομικό μοντελισμό. Στόχος μας είναι να σας φέρνουμε πρώτοι και με τον καλύτερο τρόπο τα νέα της Ελληνικής αγοράς, τα νέα προϊόντα των κατασκευαστών και να σας παρουσιάζουμε με κάθε λεπτομέρεια μοντέλα που έρχονται στο κατάστημά μας και έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάζουμε εκτενώς και… σε βάθος.
Ενας ακόμα στόχος της ιστοσελίδας είναι να εξοπλίσει τον μοντελιστή με εργαλεία που να του δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργεί καλύτερα διοράματα, μακέτες ή μοντέλα. Ετσι, με άρθρα και φωτογραφίες από το eRail-Lab και το eRail-Diorama προσπαθούμε να δώσουμε απαντήσεις σε συνήθεις απορίες αλλά και να πολεμήσουμε τους φόβους του μοντελιστή που… δεν τολμάει. Στην ιστοσελίδα διατηρούμε επίσης αρχείο που εμπλουτίζεται συνεχώς από χρήσιμα διαγράμματα, σχέδια και οδηγίες και από ό,τι άλλο μας έχει φανεί χρήσιμο στην πολυετή πορεία μας στον σιδηροδρομικό μοντελισμό. Φυσικά δεν λείπουν φωτογραφίες από τον Ελληνικό Σιδηρόδρομο και άλλα χρήσιμα στοιχεία για όποιον ενδιαφέρεται να αναπαραστήσει το Ελληνικό πρωτότυπο καθώς και «ιστορίες της βαρδαμάνας*» άλλες σοβαρές, άλλες πικάντικες που βοηθούν όμως με τον καλύτερο τρόπο να φανταστούμε εικόνες και παραστάσεις περασμένων εποχών.

Το eRail-Times είναι μια συγγενής ιστοσελίδα του διαδικτυακού μας καταστήματος www.eRail.gr και άλλη μια υπηρεσία του eRail στον μοντελιστή. Παραμένει όμως ανεξάρτητη και απόλυτα αντικειμενική. Διότι ο στόχος δεν είναι να προσελκύσουμε πελάτες από τον ανταγωνισμό αλλά να δημιουργήσουμε νέους κεντρίζοντας το ενδιαφέρον, διαλύοντας μύθους και μοιράζοντας εμπειρίες και γνώση.

Το eRail-Times ενημερώνεται τακτικά αλλά όχι σε ημερολογιακή βάση. Οι εγγεγραμμένοι αναγνώστες ενημερώνονται όταν υπάρχει μια καινούρια δραστηριότητα με ένα απλό ενημερωτικό email με το σύνδεσμο της σελίδας.

Την γνώμη σας, τις παρατηρήσεις σας ή κάποιο άρθρο σας που θα θέλατε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να στείλετε στο email μας: info@erail.gr

*Βαρδαμάνα: το ‘μπαλκόνι’ γύρω από τη μηχανή που επιτρέπει την επιθεώρηση ή τη συντήρηση της.